Bankautomatát Berénynek!

Egyesületünk, az Aranyhíd Polgári Egyesület ismét segíteni szeretne egy probléma megoldásában.

A szlogen szerint városunk a turizmusból él.
Persze a fenti állítással nem csak lehet, kell is vitatkozni. Az Aranyhíd tagjainak nem csak az fontos, amiben pénzt látunk, szerintünk városunk nem pusztán a turizmusból, hanem az itt élő közösség mindennapi munkájából, mélyebben nézve a közösséget alkotó emberekből él, a város pedig tesz azért, hogy ezeknek az embereknek élhetőek legyenek a hétköznapjai.

Mi, az Aranyhíd Polgári Egyesület Balatonalmádi ezen törekvéseit a magunk eszközeivel akarjuk támogatni.

Vörösberény lakosságának régi vágya egy bankautomata létesítése ebben a városrészben, hiszen nagy számban élnek idősek, nyugdíjasok Berényben, akiknek jelenleg buszra kell szállniuk, hogy a legközelebbi bankautomatához, ATM-hez elérjenek és pénzükhöz, nyugdíjukhoz hozzájussanak. Lehetőségeinkhez mérten megteszünk mindent, hogy a pénzautomatát rövid időn belül fölszereljék.

Személyesen is tárgyaltunk Eősze Beátával, a K&H fiókigazgatójával, hogy álljon az Aranyhíd kezdeményezése mellé, de hivatalos levélben is megerősítettük javaslatunkat.