Zsemberi Imre

6.sz. választási körzet
Zsemberi Imre

Zsemberi Imre 6-os körzet

43 éves vagyok, születésemtől itt élek Balatonalmádiban, annak legősibb részén, Vörösberényben.

Családunk több generáció óta kötődik településünkhöz. A berényi városrészben élünk feleségemmel, ahol három gyermeket nevelünk. 

Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermekes családok igényeire kiemelten figyeljen a város. Gyökereket és szárnyakat kapjanak, és minél többen közülük itt képzeljék el az életüket. A kötődés egyik kiváló terepe a sport. Évitizedek óta részese vagyok a Balatonalmádi SE nagy családjának, sportolóként és vezetőségi tagként. Ezer szál köt Vörösberényhez és ikonikus helyszíneihez. Berény zeg-zugos utcáin nőtem fel, ide jártam általános iskolába. Sétálgatva az Ófalu utcáin sokszor megfordul a fejemben az a gondolat, hogy a 30-35 évvel korábbi énem nem jönne zavarba a mai látványtól, hiszen nem sokat fejlődött az utóbbi évtizedekben. 

A Pannon Egyetemen végeztem villamosmérnöki szakon.

Közel 20 éve dolgozom egy nemesvámosi cégnél, ahol fejlesztéssel, villamos hálózatok tervezésével, rendszerengedélyeztetéssel és áramszolgáltatók igényeivel foglalkozom. 

Az évek során jelentős tudásra tettem szert az energetika, hálózatfejlesztés és kommunikáció területén. (Szinte minden második háztartás villamos hálózatán megtalálható az a villamos mérőhely, melynek én vagyok a szülő atyja).

Szeretném városunk fejlődését az általam megszerzett tudással, kapcsolatokkal elősegíteni. Azt gondolom, a műszaki és a szakmai tapasztalatok összehangolásával szeretett városunk könnyebben megindulhat a korszerű fejlődés útján. 

Összefogással, több civilséggel, egymás vállára állva messzebb láthatunk, sikeresebbek lehetünk.

A Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület jelöltjeként szeretném megmérettetni magam a 6.sz. választási körzetben, Vörösberényben.

Share this Post