Takács Tímea

1. körzet Budatava
Takács Timea

Takács Timea 1-es körzet

Ezer szállal kötődöm városunkhoz. Itt élek Budatava városrészen fiammal, kutyánkkal. 

Korábbi munkáim és közösségi tevékenységeim során nagyszerű embereket ismerhettem meg Balatonalmádiban. Ígérem, olyan lelkesedéssel, elköteleződéssel dolgozom majd önkormányzati képviselőként is, mint tettem tíz éven keresztül turisztikai desztináció menedzserként a Balatonalmádi Turisztikai Egyesületnél. Én szervezhettem azokat a nyári rendezvényeket, amelyek ma nagyon hiányoznak a programkínálatból. Majd Balatonalmádi Közös Önkormányzati Hivatalban idegenforgalmi-, sport- és kulturális referensként négy évig tettem ennek a területnek az erősítéséért. Jelenleg egy kempingkomplexumot vezetek, illetve veszprémi középiskolásoknak turizmus ágazathoz kapcsolódó tantárgyakat tanítok. A szakmámat, a turizmus és vendéglátást, hivatásnak tekintem. 

Gazdasági szempontból ez a terület meghatározó városunk életében, de ez mégsem írhatja felül a helyi lakosok érdekeit. Életszínvonalunk emeléséhez szükséges az infrastruktúra és egyéb szolgáltatások fejlesztése, az idegenforgalmi szektorban működő vállalkozások programjainak összehangolása, az értő kommunikáció. 

Elnökségi tagja vagyok a Bakony és Balaton Keleti Kapuja LEADER Akciócsoportnak, ahol a térség sikeres fejlődéséért való közös felelősségvállalás alapértékünk. Fontosnak tartom a nők szerepvállalását a helyi közéletben, ebben is példát kívánok mutatni. 

Nem tagadom, maximalista vagyok, így mottóm Fodor Ákostól: „Nagyon vagy sehogy”. Itt az idő, hogy nagyon! Kérem, adjanak bizalmat az új lendületnek, az energiának, a tenni akarásnak és tenni tudásnak, Szavazatukkal támogassanak, támogassák az együttműködést, Balatonalmádi fejlődését, a civil erőt!

Share this Post