Rasovszky Zoltán

8. körzet Pinkóc
Rasovszky Zoltán

Rasovszky Zoltán  8-as körzet

Feleségemmel negyedszázada élek Balatonalmádiban. 15 évig fényképész üzletünket üzemeltettük. Ezt követően 2016-tól a városi strandok csoportvezetőjeként Balatonalmádi Városgondnokságán lelkes és innovatív hozzáállással végeztem munkám. Hiszem, hogy szemléletformáló volt az ott létem. Minimális költségvetésből megterveztük és megrendeztük néhány lelkes társammal az első sportnapot a Wesselényi strandon. Hívó szavunkra jöttek segíteni a sportegyesületek, civilek és helyi vállalkozók. Erre a szoros együttműködésre építeném továbbra is helyi közéleti munkám.

Ígérem, ha bizalmat szavaznak nekem, hogy képviselőjük legyek, ugyanezzel a tenni akaró és tenni képes hozzáállással dolgozom az önkormányzat képviselőtestületében is. 

Jelenleg vállalkozóként dolgozom, parkfenntartással, zöldfelület-kezeléssel, felújítással, létesítmény-üzemeltetéssel foglalkozunk.

A körzetemben élők több hétköznapi problémával szembesülnek. Szilárd burkolat nélküli utcák, járdák hiánya, elavult, hiányos közvilágítás, rendezetlen közterületek. Fontos a strandjaink, meglévő játszótereink, parkjaink folyamatos karbantartása, fejlesztése, új sportparkok kialakítása. Több támogatást biztosítanék a sportegyesületeknek a szabadidő hasznos eltöltése érdekében. A városüzemeltetési feladatok hatékony ellátásához meg kell erősíteni a városgondnokság dolgozói létszámát szakképzett, munkavállalókkal, eszközbeszerzéssel. Meggyőződésem, a fejlesztések finanszírozását az átgondolt, modern vagyongazdálkodási stratégia, valamint Balatonalmádi jelentős bevételeinek tulajdonosi szemléletű felhasználása adja.

Valódi párbeszédet kezdeményeznék az intézmények, civil szervezetek vezetőivel.

Kérem, adjanak bizalmat az új lendületnek, szavazatukkal támogassák az együttműködést, a fejlődést, a civil erőt!

Share this Post