Dukai-Nagy Gergely

7. körzet Vörösberény
Dukai-Nagy Gergely

Dukai-Nagy Gergő  7-es körzet

Vörösberényben élek 16 éve immár nagycsaládosként. Közgazdász vagyok, az energetikai szektorban dolgozom közel három évtizede.

Vörösberény református közösségi életében aktív szerepet töltök be.

A Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület alapító tagja, jelenleg elnöke vagyok. 2019 óta szép eredményeket értünk el közös célunkra és a bennünket összekötő bizalomra alapozva. 

A Bajcsy úti bölcsődétől a Színes lépcsőkig közel 1 milliárd forintnál jár az az összeg, ami egyesületünk nevéhez köthetően érkezett a városunkba.

A 2019-es önkormányzati választásokat követően az akkor még 9 fős képviselő-testület egyhangúlag választott meg a pénzügyi bizottság külsős szakértőjének. Bizottsági munkám során, ha kellett, vitáztam, felszólaltam, érveltem, javaslatot tettem, vagy – ha a lelkiismeretem úgy diktálta -, egyetértettem. Nem hagytam szó nélkül az ész nélküli építkezéseket, a kivilágítatlan templomot, vagy épp a derékig érő füvet a berényi temetőben, ahogy a berényi posta megszűnését, vagy a bizonytalan gyermekorvosi ellátást sem.

Kulturális területen az Ars Sacra fesztivál balatonalmádi meghonosításában oroszlánrészem volt. 

Az elvégzett munkában hiszek. A hagyományokat tiszteletben tartó, de korral haladó szemléletben és megoldásokban hiszek. Versengés helyett az együttműködést javaslom mindenkinek. Hiszek abban, hogy sosem valami ellen, hanem valamiért kell tennünk. Jelen esetben szeretett városunkért, Balatonalmádiért. Szeretett lakóhelyemért, Vörösberényért.

Szavak helyett tettekre, átláthatóságra és világos jövőképre van szükségünk.

Az országos politika nem képes helyi problémákat kezelni, azokat pártpolitikától függetlenül kell megoldanunk. 

A tét az, hogy rábízzuk-e a helyi ügyeket a helyi közösségekre, vagy továbbra is a pártpolitikusok kezében hagyjuk. 

Én az előbbit ajánlom Önöknek. 

Ez alapján kérem támogatásukat a 7. választókerületben, Berényben. Egyúttal kérem, támogassák az Aranyhíd többi jelöltjét is.

Share this Post