Demetrovics Györgyi

5. választókörzet
Demetrovics Györgyi

Demetrovics Györgyi  5-ös körzet

Demetrovics Györgyi vagyok, Balatonalmádiban élek férjemmel és három gyermekünkkel, végzettségem közgazdász. A gyerekek itt jártak óvodába, itt iskolások, itt sportolnak – benne tartanak a város vérkeringésében.

A közösségért való tenni akarás midig is szerves részét képezte az életemnek, sokkal inkább szeretek az események formálója lenni, mintsem azok haszonélvezője vagy elszenvedője csupán. Mindhárom fiunk a Györgyi Dénes Általános Iskolába jár, az iskola szülői közösségének aktív tagja vagyok, harmadik éve elnöke is. Legyen szó rendezvényszervezésről, pályázatírásról vagy éppen egy szerethetőbb, jobb menzáért való helytállásról, mindegyiket szívesen tettem és teszem. Teszem ezt nem csak a „györgyis”diákokért, hanem a többiekért is. Minden almádi gyermek és minden oktatási intézmény éppoly fontos a bölcsődétől a középiskoláig.

Szavak helyett beszéljenek a tettek: A Határtalanul pályázat keretében a „györgyis” hetedikesek (2 osztály) tanárok kíséretében júniusban 5 napra Erdélybe utaznak, amely utazás teljes költségét fedezi az elnyert összeg. A program kapcsán sikerült föllelkesíteni az egyik vörösberényi osztályfőnököt, így ők is pályáztak, ők is nyertek és ők is utaznak. Ennek szívből örülök! Vagy éppen most van folyamatban egy olyan program szervezése, amelyre a pályázatot a Györgyi Dénes Általános Iskola nevében adtuk be, de az eredményét a berényi diákok és szüleik is élvezhetik majd szeptemberben. A program a túlzott képernyőhasználat veszélyeiről és a cselekvési alternatívákról szól.

A jó ügyek mellé odaállok és képesnek érzem magamat arra, hogy céltudatos, kemény, következetes munkával egy jó csapat tagjaként azokat végig is vigyem. Rajtam biztosan nem fog múlni!

Ezért kérem, hogy szavazzanak rám az 5. választókörzetben, Aranyhidas társaimra pedig a többiben!

Share this Post