Czompó Gábor

4. körzet Öreghegy
Czompó Gábor

Czompó Gábor  4-es körzet

Feleségemmel, Annával az Öreghegyen neveljük 3 gyermekünket. A 2019-ben alakult Aranyhíd Egyesületnek a kezdetektől 4 évig voltam az elnöke (jelenleg is tagja vagyok az elnökségnek). Pár esztendő alatt szinte a semmiből sikerült közösségünket az országos hírnévig vezetni, 2022-ben bekerültünk az országos Civil-díj döntőjébe. 

Balatonalmádiban kezdeményezésemre készült el a Veszprém-Alsóörs vasútvonalnak emléket állító hídpillér falfestmény. Elképzeléseim alapján a Vers a Parton Balatonalmádi három strandjáról a miskolci pályaudvaron, a fővárosi kisföldalattin át a kővágószőlősi templomtoronyig érő országos rendezvénysorozattá nőtt. A Színes lépcsők városa program ötletgazdája és kétkezi alkotója vagyok. Kitaláltam az országban egyedülálló Balatoni Filmzene Fesztivált. Motorja voltam a bölcsőde létrejöttének. 

Élvezek új dolgokat kitalálni, létrehozni, alkotni.

Sokan cselekedni félnek, én a tétlenségtől tartok. A jövő vadul száguld felénk, ami egyformán ad okot reménységre és rettegésre. Én reményt látok és számtalan lehetőséget. Egy-egy probléma megoldásához néha nem kell más, csak képzelet, kreativitás és természetesen sok munka. Eddig városát szerető lokálpatriótaként tevékenykedtem, a jövőben képviselőként szeretném szolgálni az itt élőket. Ígérem, az ön képviselőjeként tettvágyam nem csökkenni fog, hanem legalább duplázódni. Felelős és független képviselő-testületre van szükség. Tagjainak azok a civilek a legalkalmasabbak, akik már a megválasztásuk előtt végzett munkájukkal bizonyították, nemcsak a szavak szintjén szeretik városunkat. 

Kevesebb politika, több civilség eredményez sikerességet, függetlenséget és felelősséget. Kérem, szavazatával támogasson engem, támogassa az Aranyhíd képviselő-jelöltjeit, mert almádi civilek nélkül nincs jövő! 

Én nem akarok állni, ha futnak a percek, nem akarok állni, ha fordul a Föld!

Share this Post