Boros László

3. körzet Káptalanfüred
Boros László

Boros László  3-as körzet
A Remete patak partján születtem Almádiban, amelyhez egész életemben erősen kötődtem. 

Ez csak fokozódott azalatt a huszonkilenc év alatt, amit képviselőként töltöttem a város önkormányzatában.
Létszükségletem a közösségi élet. Minden érdekel, ami városunkkal, környezetünkkel, az itt élő s az ide érkező vendégekkel kapcsolatban történik, esetleg megoldást igényel.

Az elmúlt öt évben tapasztaltak alapján döntöttem úgy, hogy az új választási rend szerint megméretem magam képviselőjelöltként, mégpedig a 3. körzetben, Káptalanfüreden.

Elég jól ismerem e körzet helyzetét, gondjait, megoldásra váró feladatait. Van nem kevés.

Néhányat sorolok csak: a táborok állapota, a Köcsi-tó és a kertmozi sorsa, a Kócsag utca és a strandparkoló tulajdonviszonyainak rendezése, a vasútállomás jövője, gyalogjárda a kemping és az Alsóörsi határút között, a faállomány megóvása, pótlása, a közterületek szépítése, a kerékpárút szélesítéssel egyidejű felújítása.

A választókerülethez tartozik még csaknem az egész, kiemelt jelentőségű vízparti terület a Budatava strandig. 

A döntések meghozatalához jól megalapozott fejlesztési elképzelések, alapos előkészítés és részletesen kidolgozott gazdasági számítások szükségesek. A magántulajdonú fejlesztéseket is összhangba kell hozni a közösségi célokkal. A strandok színvonalas szolgáltatásainak fejlesztése sürgető feladat.

Mindemellett nagy hangsúlyt kell fektetni a partnerség kialakítására. Természetesen ez egyaránt érvényes a helyi lakosokra, az üdülő tulajdonosokra, a vállalkozásokra és a szolgáltatókra. Szövetségesként, együttműködő társként tekintsük egymást, ne feleslegesen akadékoskodóknak.

Ígérni csak azt tudom, hogy lelkiismeretesen és szorgalmasan fogok dolgozni a köz érdekében. Teszem ezt akkor is, ha nem én nyerem el a választókörzet többségének bizalmát.

Share this Post