Sipos Tibor

Sipos Tibor

Önkormányzati képviselőjelölt

Sipos Tibor

Mondj igent a minden évszakban élhető Balatonalmádira!

Télen: csúszásmentes járdák és utak
Tavasszal: környezetünk rendbetétele
Nyáron: stabil vezetékes vízellátás
Ősszel: turisták utáni nagytakarítás

Célom, hogy ez mind megvalósuljon!

E-mail címe: sipos.tibor@aranyhid-egyesulet.hu

SIPOS TIBOR

Tisztelt Balatonalmádiak!

Négy gyermekemmel és feleségemmel azért választottuk Balatonalmádit lakóhelyünknek, mert szép, egészséges környezetben, barátságos emberek között szeretnénk élni. Olyan helyen, amelynek történelme, kultúrája és természeti adottságai segítik gyerekeink fejlődését. Nemcsak elfogadjuk, amit a város kínál, de szellemi és fizikai tőkénkkel magunk is gyarapítani kívánjuk. Azt szeretnénk, ha megtalálnánk egymáshoz a hidat.

  • A régóta itt élők és a Balatonalmádit választók
  • a négy városrész polgárai
  • az állandó lakosok és a nyaraló tulajdonosok
  • MINDENKI, aki tenni akar Balatonalmádiért.

Legyen az alvó városból gyerekörömtől hangos Balatonalmádi!

Tudásomat itt, a Balaton partján akarom hasznosítani. Szakmai tapasztalataimat multinacionális vállalatoknál szereztem marketing és vállalat vezetés területen. 2009-ben egy betegséget követően kezdtem el természetes gyógymódokkal foglalkozni. Másoddiplomámat 2014-ben természetes gyógymódok szakértőjeként kaptam. 2015 óta családi vállalkozásunkat vezetem feleségemmel, többek között gyógyteákat forgalmazunk.

Az egészségünket nagyban befolyásolja az a hely, ahol élünk. Szerintem egy önkormányzat legfontosabb feladata: jó gazda módjára vezetni a települést. Együtt határozza meg a célokat az ott élőkkel, a múlt tapasztalataira támaszkodva, a jelent figyelembe véve a JÖVŐRE koncentráljon. Tapasztalataimat, szaktudásomat elsősorban a mindannyiunkat érintő problémák orvoslására kívánom fordítani.

Share this Post
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments