Mandl Ádám

Mandl Ádám

Önkormányzati képviselőjelölt

Mandl Ádám

Meggyőződésem, hogy a városnak nem csak egy üzemeltető vezetésre van szüksége. Bátran, helyenként merész elképzelésekkel, előre kell lépnünk a régóta megoldandó feladatokban. Az egyik ilyen a turizmus. Van belőle bevételünk, de több is lehetne, amit a város állandó lakosságának javára kell fordítani. Legyen átgondolt, jövedelmező turisztikai koncepciónk!

E-mail címe: mandl.adam@aranyhid-egyesulet.hu

MANDL ÁDÁM

Tisztelt Balatonalmádiak!

Nem Balatonalmádiban születtem, de ez a város az OTTHONom. Szándékosan írtam nagybetűvel, mert boldog és tartalmas életem van itt, melyet már nem cserélnék vissza. Miskolcon születtem, ez mindig is fontos lesz számomra, mert ismernem kell gyökereimet. Három gyermekem már itt nevelkedik. Mivel páromnak is van két gyermeke, így együtt öt gyermeket nevelve fontosnak tartom, hogy városunk kiemelten figyeljen a gyermekes családok igényeire. Azért kell dolgoznunk, hogy közülük minél többen itt képzeljék el jövőjüket. Építsünk nekik olyan várost, ahol majd szívesen nevelik unokáinkat.

20 éve dolgozom marketing és reklám területen. Munkámban mindig a növekedés és a növekedés elősegítése volt a cél. Balatonalmádinak is növekedésre van szüksége, ami szakemberekkel, jól menedzselt városi működéssel és fejlesztéssel érhető el. Biztos vagyok benne, hogy ez a cél megvalósítható hiteles képviselőkkel, eredményes szakemberekkel, felkészült civil szerveződések közreműködésével, mint amilyen az Aranyhíd Polgári Egyesület.

Képviselőként bevételeinket kívánom növelni. Balaton parti településként fejlesszük úgy turizmusunkat, hogy az a helyiek érdekeit szolgálja – miközben ne tegye élhetetlenné azt. Intézményeink magas színvonalon, hatékonyan működjenek. Irigykedjenek ránk, akik látják a fejlődésünket – legyünk mi a „bezzeg” város.

Ha Ön is ilyen Balatonalmádit szeretne, kérem, szavazzon rám és az Aranyhíd jelöltjeire!

Share this Post
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments