Dukai-Nagy Gergely

Dukai-Nagy Gergely

Önkormányzati képviselőjelölt

Dukai-Nagy Gergely

Közgazdász vagyok, 43 éves, 11 éve élek Balatonalmádiban, 2 gyermeket nevelünk

Mottóm: Üres kritika helyett párbeszéden alapuló megoldások, kifogások helyett tettek, átláthatóság és világos jövőkép városunk életében.

Álmaim:

  • bölcsőde a Bajcsyba minimum 60 férőhellyel
  • minden télen műjégpálya a Wesselényi strandon
  • turista és horgászcsalogató Négyméteres rendbetétele

E-mail címe: dukai.nagy.gergely@aranyhid-egyesulet.hu

DUKAI-NAGY GERGELY

Tisztelt Balatonalmádiak!

Beszélgetni hívom önöket. Tervezzük meg közösen, milyen legyen városunk 10-20 év múlva. Döntsük el, milyen városban szeretnénk élni, legyen Balatonalmádinak jövőképe! Ennek három pillére lehetne: a család, a turizmus és a párbeszéd. Ma a városvezetés és a lakosság között alig van kapcsolat – ez súlyos kerékkötője a fejlődésnek. A célok együttes meghatározása, a közös akarat mozdíthatja ki városunkat a holtpontról. Naponta érezzük, lemaradtunk a környékbeli településekhez képest.

Közgazdászként dolgozom, tisztában vagyok a pénz szerepével. Mégis naponta tapasztalom, értelmes célokkal hegyeket lehet elmozdítani. Hát tegyük!

Például adjuk vissza a partot a belvárosnak! Évek óta megoldatlan a Balaton gyalogos megközelítése, az aluljáró-vasútállomás probléma, az akadálymentesítés. Nem a nehézségeket kell sorolni, hanem szakemberek bevonásával ideális megoldást találni. Használjuk ki városunk adottságait, építsünk értékeire!

A várossá minősítés kötelezettséggel jár: olyan önkormányzatot kell működtetnünk, amely mindent megtesz a polgáraiért, szolgáltat és közösséget épít. Céljainkat őszinte beszéddel, építő vitákban érhetjük el.

Ehhez a párbeszédhez hívom valamennyi Balatonalmádit szerető honfitársamat!

Választott lakhelyünk a város, feleségemmel két gyermeket nevelünk.

Reményeink szerint unokáinkat is itt fogjuk.

Share this Post
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments