Bogdán László

Bogdán László

Önkormányzati képviselőjelölt

Bogdán László

Képviselőként szeretném városunk megújítását és fejlődését elősegíteni. Az itt élőnek otthonos, az ide látogatóknak barátságos és vendégszerető hellyé szeretném változtatni Balatonalmádit.

E-mail címe: bogdan.laszlo@aranyhid-egyesulet.hu

BOGDÁN LÁSZLÓ

Tisztelt Balatonalmádiak!

47 éves vagyok, két fiúgyermek édesapja. Párommal, aki a Vörösberényi Általános Iskola tanítója és lányával öten alkotunk szerető családot. Szüleim a Nitrokémiánál dolgoztak. Sok időt töltöttem Budataván is nagyszüleimnél, mely meghatározta gyermekkoromat. 25 év óta itt dolgozom és itt élek Balatonalmádiban. Építész- és településmérnöki végzettséggel saját építész irodát vezetek, valamint több parti településen, így Balatonalmádiban is főépítészi munkát végzek.

Jártasságot szereztem a közigazgatás területén, dolgoztam külföldi multinacionális cégeknél, nagyberuházásokat vezettem, tervezőként mégis a környéken megvalósult emberközelibb munkáimat szeretem.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ismerem a város problémáit, látom erősségeit és gyengeségeit. Évek óta fennálló problémák megoldását a településen élőknek együtt kell megoldani szakmai segítség igénybevételével. Fontosnak tartom, hogy a környező települések együtt gondolkozzanak, együtt tervezzék meg jövőjüket, egy-egy fejlesztés nem állhat meg a települések határánál.

Képviselőként szeretném eddigi tapasztalataimat kamatoztatni, városunk megújítását és fejlődését szakértelmemmel és kapcsolataimmal elősegíteni. A célokhoz vezető út rögös, de megéri végigmenni rajta. Az itt élőknek otthonos, az ide látogatóknak barátságos és vendégszerető hellyé szeretném változtatni Almádit.

Share this Post
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments