Schildmayer Ferenc

Schildmayer Ferenc

Önkormányzati képviselőjelölt

Schildmayer Ferenc

Családunk 1930 óta lakik Balatonalmádiban, ezt a hagyományt nem szeretném megszakítani.

Városunk jövőjéért, fejlődéséért dolgozom, hogy gyermekeinknek, unokáinknak egy élhetőbb várost adjuk át és ők is itt találják meg helyüket az életben.

E-mail címe: schildmayer.ferenc@aranyhid-egyesulet.hu

SchildmayerFerenc

Tisztelt Balatonalmádiak!

55 éves építőmérnök vagyok. Az építőipar több területén dolgoztam, 20 éve öntözőrendszerek tervezésével, építésével foglalkozom. Feleségem gyermekorvos a városban, három fiunkkal többféle közösséghez kapcsolódunk.

Családom kilenc évtizede él Balatonalmádiban. Nagyapám és édesapám sokat tett a városért, ezt a hagyományt kívánom folytatni én is.

Rendszeresen dolgozom más településeken is, így van összehasonlítási lehetőségem, látom a fejlődést sok helyütt. Úgy érzem, Balatonalmádiban is rengeteg az ötlet, a megvalósítás viszont sokszor elmarad. A rendezetlen városképen és az átgondolatlan városfejlesztésen kell változtatni, hogy negyedszázad múlva Balatonalmádi jól szervezett, népszerű üdülőhely legyen, ahol az itt lakók és nyaralók egyaránt jól érzik magukat.

Szeretném, ha kihasználnánk a lehetőségeinket, hisz nagyon sok értékes, hatalmas tudással és tapasztalattal bíró ember lakik városunkban, vagy kötődik Balatonalmádihoz. Ne szégyelljünk kérdezni tőlük, mert az igazán jó célok megvalósításához nagyon kell a közösség ereje. Az, hogy mindenki részt vállaljon a feladatokból és magáénak érezze a sikert.

Az Aranyhíd Polgári Egyesület kitűnő segítség bármilyen munkában: nálunk  mindenki önzetlenül, az előítéleteket félre téve segít a közös célok megfogalmazásával és megvalósításában. Egyesületünkből sugárzik a közösség ereje.

Share this Post
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments