Cselik Szabolcs

Önkormányzati képviselőjelölt

Cselik Szabolcs

45 éves háromgyermekes családapa vagyok.
Emeljük Almádi közösen a méltó helyére!

E-mail címe: cselik.szabolcs@aranyhid-egyesulet.hu

CselikSz_2

Tisztelt Balatonalmádiak!

Cselik Szabolcs vagyok, 1974-ben születtem. Balatonalmádi kötődésű vagyok, de csak két éve vált valóra a vágyam, hogy – immár feleségemmel és három gyermekemmel – véglegesen visszatérjek ide.

Középiskolai tanulmányaimat a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban folytattam, majd Pécsett szereztem tanári diplomát a Janus Pannonius Tudományegyetemen. Az oktatásban eltöltött időszak alatt volt szerencsém más területen is próbára tenni képességeimet. Az Oxygen Wellness Központok szakmai vezetőjeként módom nyílt egy versenyszférában működő szervezet kialakításában és működtetésében kulcsszerepet vállalni. Tizennégy év tanítás után az építőipar, mint újabb kihívás jelentette azt a változást, amelynek köszönhetően ma újra balatonalmádi polgárnak nevezhetem magam. Épülő házunk is a végleges letelepedést szolgálja. Sajnos a 30 év – amit főleg Budapesten töltöttem – azzal együtt is igen kevés lényegi változást hozott, hogy Balatonalmádi időközben városi rangra emelkedett. Mégis azt gondolom, hogy családom számára a lehető legjobb környezetbe kerültünk, melyet csak igen sok, a közösségért végzett munkával lehet megőrizni, illetve jobbá tenni. A képviselőtestületben is ez utóbbi cél fog vezérelni, amennyiben megtisztelnek szavazatukkal. 10 éven belül olyan Balatonalmádiban szeretnék élni, ahonnan a gyermekeim nem fognak máshová vágyódni.