Szűcs Enikő

Önkormányzati képviselőjelölt

Szűcs Enikő

Szűcs Enikő vagyok. Szívügyem a gyermekek és a kisgyermekes családok képviselete.

Kiemelten fontosnak tartom:

• az akadálymentes és biztonságos közlekedést (különösen zebrák, aluljáró)
  • a játszóterek folyamatos karbantartását
  • az iskolai menza újragondolását

E-mail címe: szucs.eniko@aranyhid-egyesulet.hu

SZŰCS ENIKŐ

Hahó, Balatonalmádiak!

Sokan az Enikő Parti motorjaként ismertek, de mellette az Almádi Magocskák Óvoda Szülői Munkaközösségének elnöke és az Aranyhíd Polgári Egyesület egyik alapító tagja vagyok.

Szívügyem a kisgyermekek és kisgyermekes családok helyzetének képviselete. A szülői munkaközösség elnökeként kezdeményezője vagyok annak a folyamatnak, amely azt célozta meg, hogy a Mogyoró úti óvoda az új épületbe való költözést követően kerüljön lebontásra. A Hozd el a szíved!, gyermekorvosainkért tartott szimpátiafelvonulás szervezőjeként is gyermekeink jó(l)léte vezérelt. Kiemelkedő fontosságúnak tartom, hogy a város erőt kovácsoljon abból, hogy olyan sok kisgyermekes család választja Balatonalmádit lakóhelyéül. E réteg mindennapi, valós problémáit közöttetek élve, Veletek beszélgetve lehet valóban képviselni. Legégetőbb problémának e téren a bölcsőde és a kritikus óvónőhiányt tartom.

Minden almádi polgár számára fontos lenne az akadálymentes aluljáró és a biztonságos zebrák kialakítása, különösen Vörösberényben és Káptalanfüreden.

Korábbi munkáim révén a rendezvényszervezés és a fesztiválok világában is otthonosan mozgok, e képességeimet oly módon szeretném kamatoztatni, hogy a városlakók és a várost nyaralóként látogató vendégek a még színvonalasabb, sokszínűbb rendezvények és programok révén vonzóbb és élhetőbb településként tekintsenek Balatonalmádira.